Vi har her på DrinksZonen.dk en masse gode samarbejdspartnere, som vi er rigtig glade for at samarbejde med.

Ens for alle vores samarbejdspartnere er, at de bidrager til i samarbejde med alle jer besøgende at gøre DrinksZonen til den førende drinksopskriftsside i Danmark.

Vores forhold til jer(besøgende) er for os meget vigtigt, og derfor skal I være mere end velkommen til at give jeres bidrag. Dette kan I gøre ved at kommentere i vores forskellige sektioner eller endda indsende jeres egen drinksopskrift, som vi så får lagt ind i vores database.

 


DrinksMeister.dk

Danmarks største online bartender-magasin. Her finder du alt om drinks, opskrifter og de nye trends i cocktail- og bartenderbranchen.

DrinksMeister har samlet en udførlig database af spiritus, nyheder, guides og produkter mm. som skal hjælpe dig med at finde rundt i cocktailbranchen.


MixMeister.dk

MixMeister er en førende forhandler af spiritus, barudstyr, cocktailglas, drinkspakker og drinksmixere. Mere end 600 varenumre sikrer dig det bedste udvalg til gode priser. MixMeister er genvejen til eksklusive drinks.

 


 

Bartenderudlejning.dk

Bartenderudlejning.dk er Danmarks største “kun bartender” udlejnings service. Vi er stolte af at samarbejde med Bartenderudlejning.dk som er kendt for at kunne levere bartendere landet rundt. Skal du bruge en bartender et par timer…? Tjek bartenderudlejning.dk

 


Red Tie Production

DrinksZonen / DrinskMeister har i samarbejde med Red Tie production, været med til at skabe det hidtil største opskrift video’er i Danmark,som har været med til at hjælpe tusinde af danskere med at lave deres cocktail.
Se video’erne på DrinksMeister.Tv


Konfirmationsportalen

Vi er stolte over at samarbejde med en af Danmarks største konfirmations side: Konfirmationsportalen.dk – Find alt det du skal bruge til dit barns konfirmation.